Gelezen & goedgekeurd: De Zaak Tom van Frank Heinen

Voor de prachtig vernieuwde site De Lage Landen, uw anker voor context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland, schrijf ik iedere maand een stuk over een Nederlandstalig prozadebuut.
De-zaak-TomDe kroniek voor juni gaat over De Zaak Tom, het prachtige debuut van de Nederlander Frank Heinen, tot nu vooral bekend als leverancier van zwierige sportverhalen voor verschillende media. Zoals de kop zegt: een wonderlijk debuut over de drijfveren van de mens. De volledige kroniek kan u hier lezen. En terwijl u er dan toch bent, snuister dan zeker even door het ruime aanbod van De Lage Landen!
Eerdere stukken uit de rubriek De Eerste Keer zijn handig gebundeld in een overzicht. Daar vindt u bijdragen over de debuten van Evelien Vos, Daniël Samkalden, Hannelore Bedert, Aafke Romeijn, Annemarie Peeters, Herlinde Leyssens en Herien Wensink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s