Heimwee naar de samenvatting

downloadDe wereldbeker voetbal, of het wereldkampioenschap zoals hier vaak fout wordt gezegd, is nog maar enkele dagen oud en ik heb al een beetje heimwee. Heimwee naar de oude, klassieke samenvatting van de wedstrijden. Je weet wel, een journalistiek verslag van de belangrijkste feiten van een wedstrijd.

Want hoe graag ik dat ook zou willen, ik kan helaas niet alles live zien. En de app/site van de openbare omroep zorgt wel voor een soort van samenvattingen, maar daarmee blijf ik toch wat op mijn honger, ondanks alle toeters en bellen. Of er zit dwaze muziek onder, of te veel vertraagde replay’s, of de beloofde twee minuten blijken amper 34 seconden te zijn, en tonen alleen het enige doelpunt uit de wedstrijd, en niet de gemiste strafschop of andere uiterste belangrijke, niet te missen fases (Peru-Denemarken). Dat kan beter, jongens (en, helaas, veel te weinig) meisjes van de Reyerslaan.

voetnootillustratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s